Atipic Bea Avocat Iasi: penal, international. Articole

Atipic Bea Avocat Iasi: penal, civil, international. Articole

Atipic Beauty Iași 2021

atipic-beauty-iai-2021

În data de 17.08.2021, am participat la cea de-a 25-a ediție a evenimentului Atipic Beauty Iași 2021, dedicat victimelor accidentelor rutiere aflate în scaun cu rotile, organizat de autorități împreună cu Asociația Open Your Heart și partenerul principal, creatoarea de modă Cristina Nichita.

 

În inima Iașului, în grădina Palas, 12 modele, femei și bărbați, au defilat pentru a demonstra cât de importantă este încrederea în propriile puteri. Fiecare dintre acestea a fost însoțită pe podium de o ambasadoare, o femeie de succes recrutată dintre persoanele publice locale reprezentative, manageri de instituții, femei din mediul de afaceri și nu numai, care a avut ocazia de a prezenta mesajul său pentru viața și alternativa la ceea ce este considerată o viață normală.

 

În cadrul acestui spectacol de modă emoționant, am defilat în calitate de ambasadoare, împreună cu Alexandra Linga, o femeie puternică, o învingătoare în lupta purtată zi de zi acasă și în societate, și am rostit mesajul meu pentru viață și bucuria de a trăi:

 

„În spatele fiecărei povești de succes există și o dramă, după înfrângeri există și victorie! Viața noastră, a tuturor, este foarte frumoasă, dar și foarte grea. Alexandra m-a învățat în câteva secunde că nu trebuie să ne plângem și că destinul trebuie trăit și asumat. De aceea, mesajul meu  este unul foarte simplu, inspirat de cuvintele Alexandrei: Iubiți viața pentru că este cel mai frumos dar!”.

 

Îi mulțumesc foarte mult creatoarei de modă Cristina Nichita pentru invitația de a participa la acest eveniment inedit, în cadrul căruia, persoanele țintuite în scaune cu rotile ne-au arătat că viața merită trăită și după tragedie și că, indiferent de vicisitudini, reușitele pe plan personal și profesional depind doar de noi.

 

 

Mai jos regăsiți fotografii din cadrul evenimentului, iar aici puteți consulta mai multe detalii în legătură cu acesta.