IESEANCA C Avocat Iasi: penal, asigurarilor, international. Articole

IESEANCA C Avocat Iasi: international. Articole

IESEANCA CU CELE MAI MULTE POSETE DE LUX

O avocata din Baroul Iasi tine citeva zeci de mii de euro in dulap. Gianina Porosnicu nu stringe bani pentru zile negre, ci si-a facut „mofturile” cu zeci de posete si sute de papuci. De citiva ani, avocata a inceput sa colectioneze genti de peste tot din lume, ajungind la un numar impresionant, de aproape 100 de exemplare, toate de firma. Nu sint singurele accesorii pe care Gianina Porosnicu le cumpara din placere. Acasa are un dulap special in care se afla aproximativ 200 de perechi de pantofi.

Fie ca sint negre, rosii, albe, cu cristale Swarovski sau pietre semipretioase, avocata poate purta cite doua poste in fiecare saptamina, fara sa le repete pina la sfirsitul anului. „Nu pot sa zic, neaparat, ca e o pasiune, pentru ca marea mea pasiune este sa calatoresc, insa, cam de sase-sapte ani de zile, am inceput sa adun posete. Le cumpar din tarile in care ma duc, in special din Italia, din Germania”, povesteste avocata Geanina Porosnicu, care pina acum a vizitat 37 de tari.

La loc de cinste a se afla insa posetele gigantului mondial al produselor de lux Louis Vuitton, acestea gasindu-se in numarul cel mai mare in colectia avocatei. Fie ca e vorba de o geanta clasica sau una casual, marca Luis Vuitton se afla mai mereu la bratul tinerei avocate. Acestea „sint asortate” de multe ori cu o esarfa, un portofel sau un alt accesoriu din aceeasi gama de lux.

 

Preferata, insa, pare a fi o genata din ultima colectie Vuitton, evaluata la citeva mii de euro. Cind vine vorba despre valoarea lor, Gianina Porosnicu prefera sa nu dea prea multe detalii. „Le-am cumparat pentru ca imi place foarte mult Louis Vuitton”, spune ea, scurt. Colectia este imbogatita si de genti Prada sau Gucci.O alta slabiciune a sa sint pantofii. Acestia se afla in numar mult mai mare decit posetele in dulapurile avocatei, fiind la fel de valorosi. „Am adunat in timp aproximativ 200 de perechi de pantofi”, precizeaza Gianina Porosnicu. Pantofi scumpi, semnati Gianmarco Lorenzi, Prada, Marc Jacobs, Stella McCartney, sint „purtati” in toate anotimpurile.Mercedes ca al lui Basescu, Toyota Tundra comandata special din SUANu numai cu gentile si papucii pe care ii poarta a facut vilva Geanina Porosnicu in Baroul iesean, ci si cu modul in care este adusa la serviciu. Tinara avocata are o limuzina marca Mercedes S-Class, condusa de un sofer intotdeauna „la patru ace”. Tinarul conducator auto o duce pe Gianina Porosnicu oriunde are nevoie. Masina nu este una oricare, ci este aproape la fel cu cea cu care merge insusi presedintele Romaniei, Traian Basescu.Avocata sustine ca masina cu sofer nu este un moft, ci o necesitate. „Eu am avut un Chevrolet Camaro, pe care mi l-a cumparat sotul meu si pe care l-am condus o perioada. Insa nu mai conduc, pentru ca atunci cind eram insarcinata am avut un accident de masina. De atunci imi este frica sa mai pun mina pe volan, de aceea, impreuna cu sotul meu, am decis sa angajam un sofer”, spune avocata.Mercedesul negru nu este, insa, singura „bijuterie” a familiei Porosnicu, cei doi soti avind un adevarat parc auto. Sotul avocatei, care este un prosper om de afaceri si un mare iubitor de motoare, are in garaj nu mai putin de sase masini si doua motociclete.Ultima achizitie este o Toyota Tundra, care valoreaza peste 60.000 de euro si care a fost comandata special din Statele Unite ale Americii. „Masinile sint mai mult o pasiune a sotului. Din punctul meu de vedere, o masina ar trebui sa iti ofere in primul rind siguranta”, precizeaza Gianina Porosnicu.

firme_thumbPreferata, insa, pare a fi o genata din ultima colectie Vuitton, evaluata la citeva mii de euro. Cind vine vorba despre valoarea lor, Gianina Porosnicu prefera sa nu dea prea multe detalii. „Le-am cumparat pentru ca imi place foarte mult Louis Vuitton”, spune ea, scurt. Colectia este imbogatita si de genti Prada sau Gucci.

O alta slabiciune a sa sint pantofii. Acestia se afla in numar mult mai mare decit posetele in dulapurile avocatei, fiind la fel de valorosi. „Am adunat in timp aproximativ 200 de perechi de pantofi”, precizeaza Gianina Porosnicu. Pantofi scumpi, semnati Gianmarco Lorenzi, Prada, Marc Jacobs, Stella McCartney, sint „purtati” in toate anotimpurile.

Mercedes ca al lui Basescu, Toyota Tundra comandata special din SUA

Nu numai cu gentile si papucii pe care ii poarta a facut vilva Geanina Porosnicu in Baroul iesean, ci si cu modul in care este adusa la serviciu. Tinara avocata are o limuzina marca Mercedes S-Class, condusa de un sofer intotdeauna „la patru ace”. Tinarul conducator auto o duce pe Gianina Porosnicu oriunde are nevoie. Masina nu este una oricare, ci este aproape la fel cu cea cu care merge insusi presedintele Romaniei, Traian Basescu.

Avocata sustine ca masina cu sofer nu este un moft, ci o necesitate. „Eu am avut un Chevrolet Camaro, pe care mi l-a cumparat sotul meu si pe care l-am condus o perioada. Insa nu mai conduc, pentru ca atunci cind eram insarcinata am avut un accident de masina. De atunci imi este frica sa mai pun mina pe volan, de aceea, impreuna cu sotul meu, am decis sa angajam un sofer”, spune avocata.

Mercedesul negru nu este, insa, singura „bijuterie” a familiei Porosnicu, cei doi soti avind un adevarat parc auto. Sotul avocatei, care este un prosper om de afaceri si un mare iubitor de motoare, are in garaj nu mai putin de sase masini si doua motociclete.

Ultima achizitie este o Toyota Tundra, care valoreaza peste 60.000 de euro si care a fost comandata special din Statele Unite ale Americii. „Masinile sint mai mult o pasiune a sotului. Din punctul meu de vedere, o masina ar trebui sa iti ofere in primul rind siguranta”, precizeaza Gianina Porosnicu.