MILIONARUL Avocat Iasi: penal, civil, asigurarilor, international. Articole

MILIONARUL Avocat Iasi: civil, asigurarilor, international. Articole

MILIONARUL DE LA LOTO, CERCETAT PENTRU TÂLHĂRIE

Interlopul nu renunţă la plângere

„Mihai Cazacu m-a lovit cu pumnul în faţă, iar Petre Cazacu m-a lovit pe la spate cu un scaun. Mihai Cazacu a luat un cuier şi a încercat să mă lovească în cap. Am parat lovitura cu piciorul“, le-a spus Constantin Gangal poliţiştilor. Acesta mai susţine că milionarul i-a luat din buzunarul hainei 2.000 de lei. Când a aflat de faptul că adversarul său a avut nevoie de 70 de zile de îngrijiri medicale, Mihai Cazacu nu şi-a putut stăpâni indignarea: „Nu eu i-am rupt piciorul! Şi l-a rupt singur. A vrut să mă lovească, m-am ferit şi a dat cu el într-o masă. Am martori!“, a spus Cazacu. Milionarul este convins că în final poliţiştii vor vedea că este nevinovat.

În schimb, Geanina Poroşnicu, avocatul lui Constantin Gangal, spune că doar judecătorii ar putea să compenseze suferinţa clientului său. „Din păcate, se pare că practicile lumii interlope sunt o bună modalitate de a face bani. Clientul meu nu va renunţa la plângere nici dacă domnul Cazacu vine cu un milion de lei să-i dea“, a spus Geanina Poroşnicu.

Cel mai probabil, în zilele următoare, Mihai Cazacu va fi chemat la Poliţie, pentru a-şi prezenta propria versiune a poveştii.

G. Poroşnicu, avocata lui gangal: Clientul meu nu renunţă la plângere nici pentru un milion de euro.