ZILELE ACE Avocat Iasi: penal, asigurarilor, international. Articole

ZILELE ACE Avocat Iasi: civil, international. Articole

ZILELE ACESTEA AM PRIMIT VIZITA PREASFINȚITULUI PĂRINTE VICAR MARIAN TIMOFTE, MÂNA DREAPTĂ A ÎNALTPREASFINȚITULUI TEOFAN, MITROPOLITUL MOLDOVEI ȘI BUCOVINEI.

zilele-acestea-am-primit-vizita-preasfintitului-parinte-vicar-marian-timofte-mana-dreapta-a-inaltpreasfintitului-teofan-mitropolitul-moldovei-si-bucovinei

Zilele acestea am primit vizita Preasfințitului părinte Vicar Marian Timofte, mâna dreaptă a Înaltpreasfințitului Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

Au fost momente emoționante pentru mine deoarece Înaltpreasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei mi-a transmis un mesaj de binecuvântare și de felicitări pentru restaurarea Monumentului Istoric “Casa Iosef Zoller – 1912”.
Le mulțumesc Preasfințitului și Înaltpreasfințitului pentru darurile făcute Casei Iosef Zoller, Icoana Sfintei Parascheva, ocrotitoarea Iașului și Catehismul care poartă dedicația
părintelui Vicar Marian Timofte.
Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru clipele trăite și pentru acest mare dar, de a avea un semn de binecuvântare din partea Înaltpreasfințitului Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

“ Icoana Sfintei Cuvioase Parascheva mi-a fost dăruită de Înaltpreasfinția Sa Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, și am primit-o din mâna Preasfințitului Vicar Marian Timofte, în noiembrie 2019.
Aceste daruri aparțin ,,Casei Iosef Zoller – 1912″ și vor rămâne în istoria acesteia.”