POLITICIAN Avocat Iasi: penal, international. Articole

POLITICIAN Avocat Iasi: penal, international. Articole

POLITICIANUL ANDREI NĂSTASE APĂRAT DE AVOCAT POROŞNICU GIANINA VERA

Politicianul Andrei Năstase, candidat la Preşedinţia Republicii Moldova, a fost şi este apărat de doamna avocat Poroşnicu Gianina Vera.

În calitate de lider al celui mai puternic partid de opoziţie din Republica Moldova, respectiv „Platforma Demnitate şi Adevăr”, politicianul Andrei Năstase poartă mai multe procese împotriva actualului preşedinte.

În primul rând, Andrei Năstase, cu ajutorul avocatului Poroşnicu Gianina Vera, a reuşit să câştige procesul îndreptat împotriva unei publicaţii false, Jurnalul.md, găzduită de un hosting din Bistrița, România.

Potrivit domnului Năstase, menirea lui era de a substitui, printr-un transfer de imagine, site-ul independent Jurnal.md, pentru a difuza informații false despre opoziția antioligarhică din Republica Moldova. Ca rezultat al procesului, site-ul a fost suspendat.

În urma câştigării procesului, domnul Andrei Năstase i-a mulţumit la toate posturile de televiziune din Republica Moldova doamnei Poroşnicu Gianina Vera pentru munca depusă şi ajutorul acordat în calitate de avocat.